Estocolmo Inicio
es arrow_drop_down

Heta Susse Malmoe

Este perfil no se ha verificado. La persona de las fotos podría tener un aspecto diferente en la realidad.

Actualizado:

Välkommen till Susse, en riktigt het qvinna som kan bjuda dig rejäl njutning! Du kommer märka att jag är en mjuk, naturlig och sensuell qvinna. Ser sex som en av livets två nödvändiga ingredienser och suger åt mig av detta livets njutningsmedel, tar tillvara på de härliga stunderna jag kan få och ge. Blir upphetsad när jag får lukta på dig, smaka på dig och när jag märker hur du växer i min mun. Jag älskar att suga dig stenhård, smaka o nafsa lite i din pung och massera dit hål. Du får väldigt gärna slicka mig, min härliga saftiga fitta, mina stora blygdläppar älskar när du nafsar i dem och min anal älskar att bli kysst och tungpullad. Mina mjuka och naturliga bröst i stl C85, älskar när de blir slickade, nafsade i, dom stora bröstvårtorna blir stenhårda och jag blir rejält kåt. Då vill jag ibland att du tar mig mjukt och sensuellt, i olika ställningar och där vi båda känner hur det växer en varm ström av extas Ibland vill jag att du stöter hårt och bestämt in i mig, tar tag i mitt blonda hår så mitt huvud åker bakåt, daskar mig lite på stjärten, jag klämmer åt med mina härliga muskler och vi känner hur vi kommer tillsammans. Vill också känna dig i mitt andra hål, det ger sån extremt intensiv och härlig kåthet och då har jag svårt för att hålla tillbaka orgasmen. Du får gärna retas lite också, dominera mig lite lätt för de ger mig upphetsning, liksom om jag kan dominera dig lite. Jag är inte bara mjuk och öppen inom sex, jag är också allmänbildad, mycket trevlig, utåtriktad, jordnära och enkel person med hög social kompetens, ett stort varmt hjärta och har humor. Så jag för mig med lätthet i olika miljöer och kan föra diskussioner med de flesta med finess, diplomati och diskretion. Så du kan med fördel ha mig som sällskapsdam med en happy ending. Känner du dig sugen? Vill ha en riktigt het och härlig stund? Kontakta mig på antingen mail, sms eller telefon. Men för att vi båda ska få ordentlig njutning tillsammans så kan du inte va allt för ung och heller inte mycket äldre än mig. Och för att jag ska boka in en träff med dig så krävs ett telefonsamtal, där vi får en första känsla av om det kan va aktuellt med en träff. Jag finns i Malmö - Helsingborg, men kan tänka mig att resa till andra ställen. Då står du för min resekostnad och du behöver ringa mig minst en dag innan om det är inom Skåne. För längre sträckor behöver jag veta minst två dagar innan.

phone_android Teléfono: +46709779321
Mis datos:
Nacionalidad: Swedish
Idiomas: swedish, english
Edad: 45
Altura: 156cm
Peso: 70
Cabello: halflong blonde
Ojos: blue

Comentarios 0

Inicie sesión para comentar...
El correo electrónico es un campo obligatorio.
El correo electrónico debe ser válido.
Introduzca algún texto.
Su nombre completo es un campo obligatorio.
Solo números, por favor.
Informar de un problema

Ayúdenos a entender el problema. ¿Por qué denuncia este anuncio?

Contenido ofensivo
Es un perfil falso
Contenido sospechoso o spam
Otros
Describa el problema.
Menú

Leyenda

LoveHUB.com se esfuerza por ofrecer un contenido único y auténtico a sus visitantes.

Descargo de responsabilidad

LoveHUB.com es un directorio de acompañantes en línea que reúne anuncios clasificados para adultos. No es la página de una agencia. Los anuncios fueron publicados por los usuarios de LoveHUB.com, que anuncian sus servicios sin ninguna participación de nuestra parte. No nos hacemos responsables del contenido de estos anuncios. Todos los perfiles de acompañantes presentados en nuestra página web tienen únicamente fines informativos.

Si busca un anuncio específico, por ejemplo «rubia», utilice el campo de búsqueda (icono de la lupa) en la esquina superior derecha de nuestra página web. Le recomendamos encarecidamente que elija anuncios con fotos verificadas, ya que así tendrá más posibilidades de conocer a la chica en el mundo real.

Recuerde que debe mantenerse a salvo y tratar a todo el mundo con respeto. Ayude a luchar contra la trata de seres humanos.

Nuestras ubicaciones