Estocolmo Inicio
es arrow_drop_down

unghettjej

Este perfil no se ha verificado. La persona de las fotos podría tener un aspecto diferente en la realidad.

Actualizado:

Jag är en ung, vacker tjej i 20 års-åldern som älskar att träffa nya människor. Som person är jag väldigt social, trevlig och lätt att umgås med samtidigt som jag är väldigt djup men ändå lekfull . Jag har tidigare strippat och arbetat som fotomodell. Jag har också hållt på mycket med teater. Jag har en fin kvinnlig kurvig kropp, stora härliga bröst , vackra stora rådjursögon med förföriska ögonfransar och en fin mun. Ser väldigt bra ut .Just nu har jag tjockt, långt mörkt hår. Jag är alltid nyduschad när vi ses och har sexiga underkläder och är fint sminkad. jag har varierat i hårfärg men just nu är den brun som på bilden ovan och det trivs jag utmärkt i. jag är är charmerande och vet hur man för sig med dig privat eller bland folk. Jag söker trevliga och artiga Män och Killar för träff. Jag är självklart diskret och väldigt trevlig och det är viktigt att du är det också för bådas skull. Självklart kan jag vara busig och gillar olika sorters sexlekar och tycker mycket om sex, men det är viktigt att du är trevlig och seriös för en ev träff. jag är väldigt nogrann men vem jag träffar. otrevliga personer blockeras direkt. Jag är väldigt noga kring säkerhet. MEJLA MIG PÅ lolipopa20@live.com eller SMSA eller RING PÅ : 0739704847 Just nu jobbar jag både både dag och kväll. OBS GÖR BARA INCALLS . EJ ANALT. FALSKBOKARADE UNDANBEDES. träffar bara svenska och skandinaviska män. PRISER : En halvtimmes skönt sex med mig 2000 kronor ( plus oralt) En timmes skönt sex med mig 3000 kronor ( plus oralt) två timmar skönt sex med mig ( inklusive oralt, striptease, massage ) 5000 kronor har du några frågor mejla gärna :) eller smsa. en hel natt med mig kostar 9000 kronor. övriga önskemål kan disskuteras. självklart använder vi kondom för allas trevnad. Min hemsida är : http://ungvackertjej.escortwebsite.com/ har även tagit steget att lägga ut ansiktsbilder då det känns rätt och att jag inte har något som jag inte kan stå för. puss och kram.

phone_android Teléfono: 0739704847
Mis datos:
Nacionalidad: swedish
Idiomas: swedish, english
Edad: 21
Peso: 52 kg
Cabello: brown
Ojos: blue
Medidas: 40

Comentarios 0

Inicie sesión para comentar...
El correo electrónico es un campo obligatorio.
El correo electrónico debe ser válido.
Introduzca algún texto.
Su nombre completo es un campo obligatorio.
Solo números, por favor.
Informar de un problema

Ayúdenos a entender el problema. ¿Por qué denuncia este anuncio?

Contenido ofensivo
Es un perfil falso
Contenido sospechoso o spam
Otros
Describa el problema.
Menú

Leyenda

LoveHUB.com se esfuerza por ofrecer un contenido único y auténtico a sus visitantes.

Descargo de responsabilidad

LoveHUB.com es un directorio de acompañantes en línea que reúne anuncios clasificados para adultos. No es la página de una agencia. Los anuncios fueron publicados por los usuarios de LoveHUB.com, que anuncian sus servicios sin ninguna participación de nuestra parte. No nos hacemos responsables del contenido de estos anuncios. Todos los perfiles de acompañantes presentados en nuestra página web tienen únicamente fines informativos.

Si busca un anuncio específico, por ejemplo «rubia», utilice el campo de búsqueda (icono de la lupa) en la esquina superior derecha de nuestra página web. Le recomendamos encarecidamente que elija anuncios con fotos verificadas, ya que así tendrá más posibilidades de conocer a la chica en el mundo real.

Recuerde que debe mantenerse a salvo y tratar a todo el mundo con respeto. Ayude a luchar contra la trata de seres humanos.

Nuestras ubicaciones